Wednesday, November 11, 2009

Insan Bernama Faiezi


Kali ni, nak bawa semua pembaca blogku mengenali seorang insan yang sangat saya segani semasa bjar kat UPSI. Itulah dia Hairul Faiezi Lokman budak pend moral juga pljr paling popular di upsi kerana kepetahan berkata2 n kepimpinannya. Nak tau, faeizi lah pelajar semenanjung pertama yg aku kenal semasa mula2 smp di UPSI dulu. Masa jumpa di, rasa2 cam kita org ada chemistry...juga sama2 minat dalam dunia pengucapan awam.
Dialah juga yang mendorong aku masuk kelab debat...mengajar n memberi banyak sokongan...Wlpn penutupnya dlm kelab debat UPSI tak berapa happy ending, tapi aku ttp selut dgn lelaki ni...
Tak hairanlah klu dia sering dapat banyak anugerah xpecily time anugerah ketrampilan pljr, dia dapat anugerah utama (Anugerah Naib Canselor)..
Wlpn da berjauhan, tapi semangat persahabatannya masih lagi terasa. Rasa bagai baru semalam aku bersamanya, bergurau, berduka, berlahar n bersandiwara dan kini semua itu tinggal kenangan. Ku harap semoga sahabat ini berjaya dalam kehidupannya dunia n akhirat.

1 comment:

  1. TERIMA KASIH DATU RAMLI. SYUKRAN MOGA UKHWAH KEKAL SELAMANYA.

    ReplyDelete